Zinedine Zidane ostaje trener Real Madrida!
Foto - EPA

Razgovarao s Perezom

Zinedine Zidane ostaje trener Real Madrida!

Midhat Šljivak

Zinedine Zidane ostat će trener Real Madrida i naredne sezone, tvrdi madridski list Marca.

Nakon završetka protekle sezone Zidane nije bio siguran da li će i dalje voditi tim, ali nakon razgovora sa predsjednikom kluba Florentinom Perezom, odlučio je da će ostati u klubu.

Tako će Zidane Kraljeve povesti u odbranu titule prvaka, koju su u sezoni koja je iza nas 'preoteli' Barceloni.

Real je pod vodstvom čudesnog francuskog stručnjaka igrao zaista sjajno. Uspio je da nadoknadi bodovni minus i da na kraju odvede Real do titule.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ova vijest sigurno je obradovala navijače Real Madrida koji imaju zaista veliko poštovanje prema Zidaneu za sve što je napravio prethodnih godina za klub.

Zidane je sa kraljevskim klubom od 2016. godine osvojio dva naslova prvaka, tri naslova Lige prvaka,dva španska i UEFA Superkupa, te dva puta FIFA klupsko prvenstvo svijeta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
bas je kralj
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi