15

Komentari (15)

rodjak
neka te Ziza jos labo,tek si poceo ;) Novi trener ovih plasticara nakon Borca je Baka Sliskovic ,kvota 1.02
87618
1 gol iz 3 utakmice , i to ekipi koja ima 0 bodova , Olimpik, a i oni nisu manje golova dali od Zrinjskog , a ti nazovi treneru , sam bolan otidji , nije to za tebe, ima i drugi poslova .
velaMo
Pa ako izgubi nek pakuje ali neće tako to ide
papagaj
Kad se sjetim samo utakmice Radnik Zrinjski i sudiju Bandica, bumerang je cudo
Ekspert
Isključenja Pere Stojkića...nakon nepostojećeg faula...gola Radnika iz tog nepostojećeg faula...igre Zrinjskog sa 10 igrača preko pola utakmice i ok...na kraju nepostojećeg penala. Pa je li dosta više...Čovjek je prvo žestoko oštetio Zrinjski, a onda svirao penal. A to svi preskačete. To što je te iste godine 5 sudaca suspendirano zbog odluka u korist Želje, isto preskačete...to što Željo nije mogao dobiti Krupu, ne izgubiti od Sarajeva, isto preskačete. Dzabe bi onda penal bio.
nemozetako
Bravo Ziza majstore. Odlicno vodis Zrinjski, samo nastavi tako. Najbolji trener Zrinjskog u njihovih 25 godina postojanja.
dadopd
starmac
Ti si već bivši.Samo ti neznaš.Čim iz Banja luke kofere u ruke i ideš.
SilverTownBoys1333
A da si danas uzeo tri boda u Banja Luku bi isao po poraz?
sslazio
Ublehas kao i Nalic, samo na prici dobar kao i u protestima kod sudija. Iako generalno gotivim sto su u PL novi vecinom novi treneri sto je dobro, ovaj mi nikako ne čuči. Al hajde, valjda Zrinja obezbijedi opstanak.
mirza24
Imas tu ovog , zizovica , nalu , dudica i crnogorca i zive ublehe
Simone1921
Ljudino posle te utakmice Zrinjski ce trazit novog trenera
EdwinPol
Kakva trenerska ubleha... na nivou Vinka Marinovica i Zlatana Nalica
goku_iz_sirokog
Sto reci koju poruku poslati
Quartararo20
Odvratan si malo je rec' uvijek nesto kurcevit...poraz u BL i ti slobodno ostani gore haha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.