Dogovor je pao: "Bošnjak sa dna kace" se vraća na veliku scenu i to s koljenima punim ožiljaka!

Stigla je važna vijest

Dogovor je pao: "Bošnjak sa dna kace" se vraća na veliku scenu i to s koljenima punim ožiljaka!

Admin Čaušević

Nije mu dugo trebalo. Njegov voljeni klub treba pomoć i spreman je reagovati. Igračka legenda se vraća na veliku scenu, ali u nešto drugačijoj ulozi nego što je to bio slučaj ranije.

Zlatan Ibrahimović ne može gledati svoj Milan kako se pati i muči. Dobio je poziv za pomoć i neće ga odbiti, barem tako piše Gazzetta dello Sport.

Svega nekoliko mjeseci nakon što je završio fudbalsku karijeru legendarni napadač za kojeg je otac Šefik svojevremeno rekao da je Bošnjak sa dna kace se vraća fudbalu, ali u novoj ulozi.

Popularni Ibra neće ponovo obući kopačke, ali će svejedno imati status lidera svlačionice Milana baš kao što je to bio i slučaj prošle godine.

Rossonerima je neophodan karizmatični lider, a tu rolu će zauzeti Ibrahimović nakon što su pregovori sa klupskim predsjednikom Gerryem Cardinaelom bili uspješni.

Oglasi

Ibrahimović je igrao vrhunski fudbal dvije decenije, cijenu su platila njegova koljena koja su prepuna ožiljaka, međutim kada su u pitanju Rossoneri ne zna im reći ne.

Mogao je uživati u zasluženoj penziji. Ipak, odlučio se pomoći klubu za kojeg nikad nije krio da je posebno vezan. 

Šveđanin bh. korijena će dobiti odriješene ruke u svlačionici. Uvijek će imati pravo da kaže ono šta hoće i to bez imalo ustezanja te u svlačionici neće biti čisto radi promocije i marketinga. 

Iako je u vrhu tabele Serije A, u Milanu nisu zadovoljni trenutnim dešavanjima. Najvažniji igrači ekipe Raphael Leao i Olivier Giroud su podigli glas zbog čega slijedi i reakcija. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Realnost je da Rossonerima treba pravi lider, u ovom klubu se nadaju da će Ibrahimović svojom karizmom i karakterom uspjeti razdrmati svlačionicu baš kao što je to bio slučaj u sezoni 2021/22 kada je osvojen Scudetto.

Očekuje se da Ibrahimović novu ulogu preuzme već u utakmicama koje slijede, tačnije protiv Udinesea u Seriji A te PSG-a u Ligi prvaka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najnovije vijesti