Izgledaju jezivo: Ibrahimović ulovljen u supermarketu, niko nije skidao pogled s njegovih stopala

Legendarni napadač je u penziji

Izgledaju jezivo: Ibrahimović ulovljen u supermarketu, niko nije skidao pogled s njegovih stopala

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović od ovog ljeta uživa u fudbalskoj penziji, a dio ljeta je proveo u Sardiniji gdje je fotografisan tokom kupovine sa svojim sinovima Maximilianom i Vincentom.

Ibrahimović je pomalo neočakivano odlučio da se oprosti od fudbala na kraju prošle sezone kada je Milan odlučio da mu ne ponudi novi ugovor.

Velika karijera je trajala duže od dvije decenije te Šveđanin bh. korijena sada može maksimalno da uživa u penziji te sebi i svojoj porodici priušti sve što poželi.

Iako je svjetska zvijezda legendarni napadač nastoji da vodi normalan život što je pokazao i ovog ljeta tokom odmora na Sardiniji kada je snimljen u kupovini.

Ibrahimović u kupovini sa sinovima

U totalno opuštenom izdanju Ibra je došao da kupi potrebne stvari, a s njim u društvu su bili sada već odradi Maximilian i Vincent.

Čuveni fudbalera je nosio popularne "japanke", a detalji na njegovim stopalima su otkrili zapravo kakvu je karijeru imao Ibrahimović i koliko je znoja, ali i krvi prolio da ostvari sve što je postigao.

Oglasi

Naime, na oba Zlatanova stopala se mogu vidjeti ožljici što je svakako posljedica brojnih udaraca koje je pretprio tokom dvije decenije duge karijere.

Jasno je da će Ibrahimoviću na njegovom tijelu ostati trajne uspomene od fudbala, a ožljici na stopalima nisu jedini na njegovom tijelu pošto i na koljenima ima tragove brojnih operacija.

Upravo je povreda koljena bila i kobna za njegovu karijeru. Nikako nije uspio da je sanira, shvatio je da njegovo tijelo više ne može i kopačke o klin je okačio sa 41 godinom na plećima.

Poznato je da je Ibrahimović odrastao na ivici siromaštva, bilo je dana kad su on i otac Šefik jedva sastavljali kraj s krajem i upravo iz toga razloga danas gdje se god nalazi frižider mora biti pun.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bili smo užasno siromašni, nismo sebi mogli priuštiti ništa. Frižider je stalno bio prazan, sjećam se da smo često bili gladni", ispričao je Ibra prije nekoliko godina.

Danas kada je on "glava porodice" Ibrahimović je u stanju svojim sinovima priuštiti sve što požele i zbog toga je platio skupu cijenu, znaju to njegova ožljcima prepuna stopala.

Top Komentari

Akilem
Vidite li vi išta? Ja ništa.
2 0
TurgutBayraktar
A vidji mu imena djece ka da ku je zena odlucivala jooj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi