Nova Ibrahimovićeva epska izjava: "Nisam još spreman da ispušim cigaru"

Iako ima 40 godina

Nova Ibrahimovićeva epska izjava: "Nisam još spreman da ispušim cigaru"

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je ušao u petu deceniju života, ali i dalje ne razmišlja da okači kopačke o klin. 

Karijeri koja traje duže od dvije decenije se ne nazire kraj. Ibrahimović po drugi put nastupa za Milan te je i dalje jedan od ključnih igrača ekipe.

Do sada je Šveđanin izrekao mnogo kultnih izjava. U moru takvih izdavaja se da ne mora dobiti Zlatnu loptu da bi dokazao da je najbolji na svijetu.

U kategoriju Zlatanovih kultnih izjava stigla je i ona koju je rekao za francuski L'Equipe kazavši da još nije spreman da zapali cigaretu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Normalno je da si sa 40 godina u kući, da zapališ cigaretu i da si zadovoljan s karijerom koju si imao. Ja još nisam spreman da ispušim cigaretu", rekao je Zlatan.

Ibrahimović je igrao u Španiji, Francuskoj, Engleskoj, a trenutno je u Italiji. U najjačim ligama svijeta postigao je preko 300 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi