Šta je titula bez Zlatanovog show programa: Ibrahimović je bio u centru pažnje na dodjeli medalja

U svom stilu za kraj karijere

Šta je titula bez Zlatanovog show programa: Ibrahimović je bio u centru pažnje na dodjeli medalja

Haris Zilić

Veliko slavlje je večeras u Milanu.

Fudbaleri AC Milana osvojili su titulu prvaka Italije nakon 11 godina pauze.

Rossoneri su odigrali odličnu sezonu, a šlag na tortu stigao je večeras trijumfom protiv Sassuola rezultatom 0:3 nakon čega je nastalo neviđeno slavlje, gorile su i ulice Milana.

Tako je na zalasku karijere do titule stigao i legendarni Zlatan Ibrahimović, a Zlatan ne bi bio Zlatan da večeras nije imao show.

Po svoju medalju i trofej izašao je sa šampanjcem u ruci i cigaretom kubankom koju je zapalio ispred podijuma za pobjednika.

Jednostavno, sa Zlatanom nikada nije dosadno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Veliko slavlje organizovano je ispred Milanske katedrale (Duomo di Milano). Crveno-crni dresovi preplavili su centar lombardijskog grada i čekaju se njihovi ljubimci da krene veliko slavlje.

Na tom slavlju naći će se i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Rade Krunić, kojem je ovo prva titula prvaka države u karijeri.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kiss
Čestitam da njega nije bilo ne bi mnogi igrači došli do izražaja,sve pohvale i Kruniću
10 1
ubnt
Kopira Ancelotija.
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti