Fotografija sa San Sira otkriva da se za Ibru sprema ono najgore: Ako sada ne pusti suzu neće nikada

Šta spremaju Rossoneri?

Fotografija sa San Sira otkriva da se za Ibru sprema ono najgore: Ako sada ne pusti suzu neće nikada

Admin Čaušević

Milan će posljednji meč sezone odigrati u nedjelju navečer kada će na San Siru biti domaćin Veroni. Dan uoči utakmice stiže fotografija koja će "zalediti" Zlatana Ibrahimovića.

"God bye Zlatan". Tako se Milan sprema razići sa Zlatanom Ibrahimovićem u povodu posljednje prvenstvene utakmice protiv Verone. Od ovog scenarija se strahovalo sedmicama, ali do sada nije bilo potvrde.

Fotografija koja dolazi sa kultnog stadiona tokom priprema za duel sa Veronom dala je još jedan trag za kraj ljubavne priče između milanskog kluba i čuvenog napadača.

Na ekranima pored terena predviđenim za reklame pojavljuju riječi "God Bye Zlatan" što je jasan znak da se Rossoneri opraštaju od Šveđanina bh. korijena.

Tri riječi koje mogu imati najmanje dva tumačenja: prvo kao jednostavno "zbogom", a drugo kao "zdravo bože Zlatane", kako sebe ovaj 41-godišnjak voli nazivati.

Oglasi

Ibra se odlučio vratiti u Milan kako bi pružio ruku svojoj bivšoj ekipi u problemima te je uspio Rossonere učiniti konkurentim pošto je prošle sezone osvojen i Scudetto, prvi u 11 godina.

Nakon što se po drugi put u karijeri oprosti od bivšeg prvaka Evrope, Ibra nema namjeru otići u penziju. Na stolu je već spremna Monzina ponuda.

"Monza mi je rekla da ima spreman ugovor za mene. Ali, trenutno sam igrač Milana i ponosan sam na to", rekao je Zlatan i još je jednom saopštio kako nema namjeru da se povuče.

"Ne vjerujem da ću se povući na kraju sezone. Znam da moram naći dobar balans za budućnost".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović je većinu sezone 2022/23 propustio zbog povrede, a upitno je da li će zaigrati i protiv Verone na oproštaju od Rossonera.

Osim za Milan, jedan od najboljih napadača 21. stoljeća je igrao za velikane kao što su Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Manchester United...

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676286668
Ovo može značiti samo ovo drugo...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi