Zlatan je skinuo majicu i pokazao da "terminator" nije daleko

Nevjerovatan je i u 40. godini

Zlatan je skinuo majicu i pokazao da "terminator" nije daleko

Haris Zilić

Profesionalni fudbal danas zahtjeva veoma jake treninge, ali i veoma jaku psihičku snagu. Postati zvijezda nije jednostavno, tako da samo fudbaleri znaju kroz kakav put moraju proći da bi dohvatili određene visine.

Ima i onih kojima ni godine ništa ne mogu, a to dokazuju redovnim treninzima i igrama.

Zlatan Ibrahimović je čovjek kojeg mnogi smatraju za jednog od najboljih fudbalera u posljednje dvije decenije.

Iako lagano gazi u petu deceniju života, Zlatan i dan danas izgleda poput "mašine", čemu svjedoče i njegovi treninzi.

Na jednom od mnogobrojnih videa na društvneim mrežama vidi se Zlatanov trening početkom ove godine kada se oporavljao od povrede.

Švedski napadač je vraćao formu kućnim treninzima, ali mnoge je iznenadio njegov fizički izgled.

Učestali komentari su da je Ibrahimović izuzetna mašina, a neki od komentara govore da bi i "terminator" zavidio na spremnosti.

U posljednjim istraživanjima, Ibrhaimović je bio među najspremnijim fudbalerima, a pored redovnih treninga, sigurno ima i neke svoje tajne, jer ipak održavati vrhunsku formu u 40. godini nije mala stvar.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nema sumnje da je Ibrahimović mnogim mladim fudbalerima uzor, ne samo na terenu nego i zbog stila njegovog sportskog života.

Iako na terenu često dolazi u centar pažnje zbog raznih varnica, Zlatanu se jedna stvar sigurno ne može osporiti, a to je njegov izuzetan odnos prema treningu i fudbalu koji je imao sve ove godine.

Top Komentari

user1644085894
Jel društvneim il društvenim? Jel temrinator il terminator? Jel izuzetna mašine il izuzetna mašina? Da se najezis.
4 0
hamdi kurtes
DERPE !
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije