Zlatan iznenadio sve isklesanim tijelom, ali niko ne vjeruje kakve mišiće je imao u svojim 20-im

Šveđanin bh. korijena privukao pažnju u Miamiju

Zlatan iznenadio sve isklesanim tijelom, ali niko ne vjeruje kakve mišiće je imao u svojim 20-im

Admin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je možda jedini fudbaler koji se može pohvaliti činjenicom da je igrao na velikoj sceni u četiri različite decenije. Iako je u poznim fudbalskim godinama(41) Šveđanin bh. korijena još uvijek ne želi reći zbogom fudbalu. 

I dok se većina igrača u Italiji priprema za nastavak sezone sredinom sedmice, Ibrahimović puni baterije u sunčanom Miamiju gdje je pokazao svoje isklesano tijelo.

Niko nije ostao ravnodušan kada je vidio isklesano i mišićavo tijelo čovjeka koji je oktobru napunio 41 godinu. Posebnu pažnju je privukao i njegov novi imidž, odnosno pletenice.

Osim pletenica u centru pažnje je bila i tetovaža lava preko cijelih leđa kao i tetovaža sa porukom da mu samo Bog može suditi.

Popularni Ibra je bio u društvu svojih prijatelja, na plaži se igrao s loptom i njegov teren na povratak je sve bliže.

Oglasi

Zanimljivo je pogledati u prošlosti i vidjeti kakvu je transformaciju doživio Zlatan u odnosu na period kada je bio u svojim 20-im godinama.

Ibrahimović u Miamiju pokazao svoje isklesano tijelo

Iako znatno stariji u odnosu na period kada je stekao svjetsku popularnost igrajući za Juventus i Inter Ibrahimović danas izgleda znatno mišićavije.

Dok je igrao za Nerazuzzure Ibrahimović je bio značajno mršaviji i njegovi mišići uopšte nisu toliko izraženi kao što je to slučaj danas.

Zlatan je prošao kroz značajnu transformaciju u odnosu na svoje 20-te

To se prvenstveno odnosi na leđa i noge koji se danas mnogo krupnije nego što je to bio slučaj kada je legendarni napadač bio u svojim najboljim igračkim danima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zlatana mnogi već duži period sele u penziju pogotovo nakon nekoliko teških promjena, ali nesuđeni bh. reprezentativac nema namjeru zaustaviti se i reći zbogom fudbalu.

Trenutno je član Milana što će mu vjerovatno biti i posljednji klub u karijeri, a osim za Juventus i Inter još je nastupao za Barcelonu, PSG, LA Galaxy, Manchester United...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije