Prljavi potezi su mu u krvi: Zlatan ponovo udarao, pa pobjegao što prije
Foto - Screenshot

Udario Stefana Savića

Prljavi potezi su mu u krvi: Zlatan ponovo udarao, pa pobjegao što prije

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović je u nedavnoj utakmici reprezentacija Španije i Švedske brutalno sa leđa udario Cesara Azpilicuetu.

Švedski napadač je bez lopte u gužvi ramenom udario protivničkog defanzivca, a sudija Felix Brych iz Njemačke mu je pokazao samo žuti karton.

Zlatan je potom priznao da je protivnika namjerno udario:

"Namjerno sam to napravio. Rekao je nešto glupo mom saigraču. To se ne radi. Nemaš mu*a da meni to kažeš, ali ću ti pokazati šta se dešava ako bi pokušao", poručio je Zlatan i dodao je:

"Ne maltretira se onaj koji leži na zemlji. Ne napadaš psa koji ne laje. Napadni one koji su spremni da naprave nešto. Lako je odabrati momka koji ima 20 godina i koji je dobar momak. Nadam se da je sad shvatio. Opet bih to uradio".

Oglasi

Fudbaler Milana tako je nastavio sa prljavim potezima i u meču Lige prvaka protiv Atletico Madrida, a žrtva je ovog puta bio Crnogorac Stefan Savić.

Nakon jedne gužve u finišu utakmice, Ibrahimović je ponovo iskoristio gužvu i ramenom je udario Stefana Savića.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Publika je burno reagovala na ovaj potez kao i Savić. Zlatan je odmah pobjegao sa mjesta događaja, a sudija Slavko Vinčić nije opomenuo Šveđanina.

Prljavi potezi su u krvi Zlatana Ibrahimovića i njega je nemoguće promijeniti.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi