Zlatanu posao u Napoliju?
Foto: EPA

De Laurentis će mu ponuditi posao trenera

Zlatanu posao u Napoliju?

Midhat Šljivak

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis priznao je kako ima interesantan posao za Zlatana Ibrahimovića.

Kontroverzni predsjednik tima iz Napulja Ibru vidi kao trenera svog tima za pet ili šest godina.

"Imao sam susret sa Ibrom u Los Angelesu prošlog ljeta. Uvidio sam da nije samo veliki igrač, već i veliki čovjek. Opušten je i razmišljam kako bi on bio idealan trener za Napoli za pet ili šest godina", rekao je De Laurentis.

Zvijezda Uniteda će u ovoj godini napuniti 36 godina. Karijera je pri kraju, pa ga predsjednik Napolija ne vidi kao igrača za svoj tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Volio bih da dođe, ali on je već u poznim godinama. Vjerovatno ne bi mogao igrati konstantno, a vjerujem kako ne bi volio da sjedi na klupi", istakao je De Laurentis.

Ibrahimović je trenutno član Manchester Uniteda. Ugovor sa Crvenim đavolima mu važi do kraja sezone, ali vjeruje se kako će on i naredne sezone nositi dres tima s Old Trafforda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti