12

Komentari (12)

krems_krems12
Lewandowski je osvajac zlatne lopte!
Arnel925
Benzema je bio najbolji
King_Kenny
...Jorginho ovo mora dobiti jer je bio vazan faktor u osvajanju LP sa klubom i EP sa reprezentacijom...ako je Modric osvojio,logicno je da i on osvoji...jedini ko je u konkurenciji,a ne zasluzuje nagradu je ovaj razrooki Poljak kojem je jedini uspjeh osvajanje Bayernlige protiv nikakve konkurencije i trpanje golova trecerazrednim ekipama.
BogatiDijasporac
Messi je GOAT bez sumnje, daleko najbolji igrac svih vremena, ali Lewa je zasluzio, sto jest' jest'. Mada bih naravno volio da je Messi dobije 7mi put :)))
miki30
E konačno realan komentar, svaka čast. Nemože se Lewa mjeriti sa Messiem naravno, ali je Lewa apsolutno zaslužio nagradu zbog zadnje 2 sezone a ne jedne.
denimen9
Zadnja zaslužena pobjeda je ona Modrića, sve ostale su diskutabilne! Cuj Lewandowski waahhahaha
miki30
Vidi buraz svako zna da navijaš za Real, i samim tim uvjek ćeš govoriti da treba neko iz Reala da dobije tu nagradu. Hajmo sad malo skinuti navijačke naočale i biti objektivni. Po tvom mišljenju Lewa nezaslužuje nagradu, jeli??
user1636219156
Nisam navijac ni Reala ni Barse ali iskreno Lewa nije zasluzio za proslu godinu.Zasluzio je sezonu prije ali nije dodijeljeno, tako da vjerovatno Messi uzima. Ma da bi ja volio da dobije Kante/Jorginho
miki30
O tome ti pričam, predprošlu sezonu nisu dijelili tu nagradu, samo oni znaju zašto. Ako se uzme u obzir ta sezona pa i prošla onda je Lewa itekako zaslužuje, ali eto svi imamo svoje mišljenje. Al kad dodje ovakav tip pa kaže kakav ba Lewa pa se još ko fol smije, e onda se upitaš pratimo li mi isti sport!
denimen9
Lewa je prosle godine bio najbolji, trebao je dobiti zlatnu loptu i to je to. Ove godine je Benzema Ronaldo za njega. A Messi, sta da pričam o Messiju sve cestitke za karijeru, ali trenutno nije ni najbolji igrač svoje ekipe a kamoli da bude najbolji igrač na svijetu. Eto toliko
Klicko
Kakav bolan benzema pa taj nije ni medju 10 najboljih napadaca danasnjice.Sta vam je narode.Treba da bude u zatvoru zbog ucjene kolege iz reprezentacije a ne na ovoj listi na kojoj su nekad bila samo velika imena dok nisam vidio benzemino ime
user1612431638
Ti se sinovac ozbiljno drogiras nemas ti pojma o fudbalu ostavi se lopte i nediraj djecije igrace sinovac moj pojma ti nemas gledaj i suti mozda skontas nesto ccc hahahhaha boze baci je i budi precizan kakvi sve mongoloidi prate fudbal
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.