14

Komentari (14)

isko87
Lewa ili Benzema treci ni podrazno
Goran86
Benzema ostalo sitna buranija
lalinjo
Ako ne bude Benzema ovaj put,onda neka ukinu navedenu nagradu,jer više neće imati smisla.
KullaCR7
Istog Sam mislienja.
axel42
Ljudi moji sad nas već smarate sa tim. Pa ja koliko znam ta je dodjela tek u januaru! Šta sve može biti do tad, valja trpiti vaša nagadjanja ko i prošli put pa opet Lessi osvoji!!
user1579409590
Hahaaa Lessi se vraca po svoju loptu...
user1579409590
Ova nagrada je toliko ne bitna za nogomet i nije izpravna, evo recimo na primjer sta ako Sadio Mané osvoji sa Liverpoolom Premier League i pobijede u FA Cupu protiv Chelsea.. Sta ako osvoji Ligu Prvaka i posle toga UEFA SUPER CUP i Svijetsko Klubsko Prvenstvo... Sa Senegalom je osvojio AFCON i odveo Senegal na SP u Quatar.. Carabao Cup je vec osvoji... Znam sve ovo Gore Sto Sam napisao je ako bobjedi, al reci sta ako bobjedi znaci istaje opet Benzema najbolji... Zato ja kazem ova nagrada je bezveze i toliko nije bitna i nije fer spram drugim Igracima..
Rizzle
Nastavnica bosanskog ti se vrti u grobu ko ringispil.
DadiG
Daj Bože da i ti ovo razumiješ
user1579409590
Ti sigurno neki VARealovac pa ti krivo ako neko ne dobije zlatnu loptu iz tvoje omiljene Ekipe.. hajd nek ti bude ionako je stela...
DamirS
Ovo je odlično: gleda se samo jedna sezona a ne kalendarska godina. Tako neće biti dvojbi. I uopće ne gledati timski uspjeh nego striktno individualni. Do sada je bilo toliko kontroverzi jer je bilo igrača koji su igrali super a nisu osvojili ništa sa ekipom pa ostali kratkih rukava na dodjeli. A na drugoj strani smo imali prosječnih igrača čije ekipe su osvajale titule pa ni krivi ni dužni budu visoko plasirani za nagradu ( npr. Jorginho ).
denimen9
CrveniKakanj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti