Zmajevi isprobali travnjak Olimpijskog stadiona u Atini
Trening BiH

Zvanični trening pred sutrašnji meč

Zmajevi isprobali travnjak Olimpijskog stadiona u Atini

Ubjedljiva pobjeda nad Finskom u Zenici podigla je moral među Zmajevima koji sada željno iščekuju sljedeći meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo - protiv Grčke.

Bh. reprezentacija je jučer stigla u Atinu, a danas su izabranici Roberta Prosinečkog odradili posljednji, zvanični trening pred duel sa selekcijom Grčke.

Isprobali su tako Zmajevi travnjak OAKA-e (Olimpijski stadion u Atini), a uvodni dio treninga je protekao po planu, u odličnoj atmosferi.

Ipak, selektor Prosinečki ima dosta problema. Na povrijeđenog Edina Džeku nije mogao računati ni protiv Finske, a za duel sa Grčkom je sada otpao i Šunjić.

Također problema imaju i Višća i Kvržić, a selektor i njegov stručnji štab će večeras odlučiti da li će oni biti u konkurenciji za sutrašnji meč.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kao i protiv Finkse, Zmajevima i protiv Grčke odgovara samo pobjeda kako bi ostali u igri za plasman na EP kroz kvalifikacije.

Duel Grčke i BiH je rasporedu sutra, a počinje u 20:45 sati.

Top Komentari

Fce
Ovakav stadion treba Bih a ne da igraju na praistorijskim stadionima iz 19 vijeka
5 0
**** vas Sunjic i Zukanovic, oni su obicne *****e od igraca, sto spominjete povrijedu Sunjica, zar je on vrijedan pomena, ne igranje Sunjica i Zukanovica je najvece pojacanje za reprezentaciju BiH, tako da se nadam da uskoro Sunjica i Zukanovica nece vise biti ni na sirem spisku reprezentacije BiH.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi