20

Komentari (20)

user1652028573
Vedad Ibišević pošto ima trenersku licencu.
Vahida Halilhodzica - Vahu za selelektora, on najbolji izbor, boljeg nema od njega.
user1659201407
Morža za maskotu
denimen9
Blago se Tinu Svenu, opet će za repku igrati.
StarMoVe
Nikolu Nikica za selektora :))
user1646074464
Borisa Bekera(-;
RuthlessDyni
Ostavite Ivayla bolji je od ovih kandidata. Mislim svaka njima čast ali imali su svi priliku i ne vidim neki napredak s njima.
vence
Hoces reci da Safet nije iskorostio priliku??
RuthlessDyni
Iskoristio je ali trenutno nema šta ponuditi. Bio je tu imao solidne rezultate, kasnije krenulo nizbrdo otišao i to je to.
saju701
Safet nas odveo na Svjetsko pa bi bio red da nas odvede i na Evropsko prvenstvo i to bi bila kruna trenerske karijere naseg fudbalskog strucnjaka.
Chico
Samo nek ne budu Amar Osim ili Sergej Barbarez. Najbolje rjesenje naravno je Vahid Halilhodzic. Mozda neko kompromisno, utjesno - Safet Susic. Bazdarevic i Hadzibegic su ublehe.
malezija
Problem je što Vahida ovaj put niti ko pita niti spominje, a možda bi sad pristao na zalasku karijere
Mowzilla
Ako je po vici onda ce biti ovaj Djukic. Ostali treneri su vec bili, a Hafzbegic je svakako na ratnoj nozi s savezom. Mešu ovdje najvise cijenim i to ne sto je zeljovac, nego mi je se svidjao nacin rada, jer je on jedini obilazio igrace pojedinacno da uspostavi kontakt s njima. Pomocnik Gilli je tada dokazao kako se brani zemlja, to je nesto najjace sto je se desilo repci. Osvojio je kirin kup sa B timom, a i to treba uspjeti, kad je repka igrala i srcem i dusom. A i da petev ostane me ne bi iznenadilo, tako da, hl**** i igara...
King_Kenny
@Mowzilla ...jel se zezas?...kakav crni Bazdarevic i kakav crni Kirin kup...covjek imao top igrace i nista nije napravio u dva kvalifikaciona ciklusa...ojadio nas za sva vremena...za njega je i Petev trenerski gigant...
Mowzilla
@King_Kenny Ojadio? Pa prije nas je Zuti ojadio nego on. Mesa je znao raditi svoj posao, to sto mu je se savez petljao u krojenju ekipe je svakako uslov za svakog trenera odkako su Kodru otjerali. Ne kazem da je bio svijetska klasa, ali ako ti je Petev trenerski gigant naspram Meše, onda ti i ja nemamo isti pogled na repku i stanje u i oko nje...
Adnanos
Nebitno ko samo da moze stvoriti stub reprezentacije koja bi mogla uradit u buducnosti. Nesto poput Belgije kada su stvarali tim sa mladjim igracima.
haris1000
Amar Osim je novi selektor
King_Kenny
@haris1000 ...toga se najvise bojim,a vrlo je moguce...
Catanzaro
Amara Osima za selektora
FahroKonjHodzic
amara osima za selektora radijo je dobro u velezu sam ga nasi uhljupi iz uprave ocerase nemojte samo propalo kockara barbareza nekse on malo nosi u vrazju mater
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti