Zmajevi sletjeli u Belfast, navijači okupirali Džeku i Pjanića

Sve proteklo u sjajnoj atmosferi

Zmajevi sletjeli u Belfast, navijači okupirali Džeku i Pjanića

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Nogometni reprezentativci BiH stigli su u Belfast gdje ih u subotu očekuje duel u okviru Lige nacije protiv selekcije Sjeverne Irske.

"Naš medicinski tim je oporavio Nastića i Ćivića, što nas veseli jer smo bili u deficitu sa obrambenim igračima nakon povreda Bičakčića i Vranješa. Idemo motivirani u Sjevernu Irsku i svi želimo dobar rezultat. Imamo i dobru atmosferu u timu. Protivnik ima iskusnu ekipu koja je dugo zajedno. Kući igraju dobro i agresivno i imaju odličnu podršku s tribina. Sjajni su na korneru, autu i svim prekidima, pa ćemo na to morati da pripazimo", kazao je uoči polaska iz Sarajeva selektor naše reprezentacije Robert Prosinečki.

Zanimljivo da su pri dolasku na aerodrom u Belfastu naše dvije najveće zvijezde Edina Džeku i Miralema Pjanića okupirali navijači, a sasvim ljubazno naši prvotimci su svima izašli u susret, što je zabilježio fotoreporter SportSport.ba koji se nalazi na licu mjesta.

Raduje sjajna atmosfera u našem timu, a za danas je planiran i trening u 17:30 sati.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjetimo, meč protiv Sjeverne Irske igra se u subotu u 15 sati po našem vremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi