Zmajevi trenirali na Bilinom polju: Prosinečki sutra na teren izvodi najjači sastav
Zmajevi sutra nemaju prava na kiks, kao ni na utakmici tri dana poslije protiv selekcije Armenije

Reprezentacija BiH bez prava na kiks

Zmajevi trenirali na Bilinom polju: Prosinečki sutra na teren izvodi najjači sastav

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je na stadionu Bilino polje odradila posljednji trening uoči sutrašnje utakmice 5.kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Lihtenštajna.

Stručni štab za sutrašnju utakmicu može računati na sve igrače, naravno sem ranije otpalih zbog povreda Kvržića i Pirića. Bez obzira na to što igramo protiv najslabije selekcije u grupi, naši reprezentativci će sutra ozbiljno ući u utakmicu, kako bi ubilježili tri boda prije naredne utakmice protiv Armenije.

Prava na grešku izabranici Roberta Prosinečkog više nemaju, toga su svjesni u stručnom štabu, ali i igrači, koji se sutra nadaju da će već u prvom dijelu riješiti utakmicu u svoju korist.

Iako Zmajevi u posljednje vrijeme ne igraju dobro, te imaju samo četiri boda nakon četiri utakmice, sutra se očekuju dobro popunjene tribine stadiona Bilino polje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kada je u pitanju sastav za sutrašnju utakmicu, nema sumnje da će Robert Prosinečki na teren poslati ono najbolje što ima, te će pokušati već u prvom poluvremenu da riješi utakmicu, kako bi i neke od glavnih igrača u drugom dijelu poštedio, a možda dao i šansu nekim od debitanata, odnosno mlađih igrača.

Mogući sastav za sutrašnju utakmicu: Šehić, Bičakčić, Šunjić, Zukanović, Kolašinac, Bešić, Krunić, Duljević, Pjanić, Višća i Džeko.

Top Komentari

Mica
Odlazi zuti neznalico viseeee
0 4
ajdaa
zasluzniji je gojak od besica
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi