Zmajevi u ozbiljnom problemu: Vijesti sa sarajevskog aerodroma uopšte nisu dobre!

Trka s vremenom

Zmajevi u ozbiljnom problemu: Vijesti sa sarajevskog aerodroma uopšte nisu dobre!

Admin Čaušević

Avion sa bh. ekspedicijom za Lisabno sa sarajevskog aerodroma neće poletjeti u planiranom vremenu i to zbog tehničkih problema.

Fudbalska reprezntacija BiH te predstavnici Saveza kao i određeni broj navijača su iz Sarajeva za Lisabon trebali otputovati s letom planiranim za 12:40.

Međutim, zbog tehničkih problema s avinom let je prolongiran i za sada nema informacija kada bi Zmajevi mogli otputovati za Lisabon.

Neke informacije govore da bi avion iz Sarajeva mogao poletjeti iza 14 sati, dok najcrnje prognoze govore da od leta za portugalsku prijestolnicu neće biti prije večeras.

Bilo kako bilo problemi sa organizacijom leta iz Sarajeva u Lisabon će sigurno utjecati i na samu pripremu itekako važnog susreta.

Oglasi

Konferencija za medije u Lisabonu je zakazana za 19 sati po lokalnom vremenu, dok je trening u 19:45 na stadionu La Luz.

O svemu se kratkim saopštenjem oglasio iz Savez uz naglasak da su planirane medijske aktivnosti pod znakom pitanja.

"A reprezentativci Bosne i Hercegovine nisu prema ranije utvrđenom rasporedu krenuli za Lisabon.

Zbog tehničkih razloga, čarter kasni te igrači i delegacija NS/FS BiH još nisu otputovala u Portugal.

Zbog ovih nepredviđenih problema upitni su termini medijskih aktivnosti našeg tima koje su planirane za večeras na stadionu Benfice", saopšteno je iz Saveza.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kako sada stvari stoje Zmajevi put Lisabona će krenuti nešto prije 20 sati što znači da će propustiti posljednji trening uoči utakmice. 

Top Komentari

komentator1
Odlican alibi nasima pjandurama pred poraz
2 1
user1676368963
Sirotinjo i Bogu si teška
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi