Zna li Benzema nešto više o odlasku Zidanea?
Zanimljiv oproštaj (Foto: EPA)

Francuz se oprostio od trenera, ali...

Zna li Benzema nešto više o odlasku Zidanea?

Midhat Šljivak

Zinedine Zidane odlučio je napustiti klupu madridskog Reala.

Nakon dvije i po sezone i osvojenih devet trofeja, Zidane je šokirao sve odlaskom iz kluba i Kraljevi sada biraju njegovu zamjenu.

Igrači su svako na svoj način oprostili od Zidanea, a posebno je emotivan bio francuski fudbaler Karim Benzema.

"Nisam imao zadovoljstvo igrati s tobom brate, ali sam imao veliku čast da si mi trener. Hvala ti od srca za sve što su učinio za mene. Sretno gdje god budeš i možda se ubrzo vidimo", napisao je Benzema.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da li zadnja rečenica znači da Benzema zna gdje će Zidane nastaviti karijeru, ostaje da se vidi, a sjajni stručnjak je glavni kandidat za preuzimanje reprezentacije Francuske.

Sigurno da bi njegov dolazak na selektorsko mjesto značio i povratak Benzeme u reprezentaciju iz koje je izbačen prije dvije godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi