Zna se zašto je Depay na Instagramu obrisao iz opisa da igra za Barcelonu, a kasnije to vratio

Lukav potez Nizozemca

Zna se zašto je Depay na Instagramu obrisao iz opisa da igra za Barcelonu, a kasnije to vratio

Endin Čaušević

Memphis Depay ljetos je došao u Barcelonu kao slobodan igrač iz Lyona.

Nizozemski napadač nije produžio ugovor s Lyonom jer je imao ponudu Barcelone koju nije mogao da odbije.

Depay je odlično otvorio sezonu i postigao je nekoliko golova za katalonski klub, te je pokazao da će biti dobro pojačanje. Ipak, u posljednje vrijeme kod Xavija baš i nije standardan, a neko vrijeme bio je i van terena zbog povrede.

Također, španski mediji su prije nekoliko dana objavili da bi Depay mogao da napusti Barcelonu nakon samo pola godine, te da je za njega pokazao interes Juventus.

I Depay je dodatno podgrijao ove špekulacije jer je na Instagram profilu iz opisa obrisao da je fudbaler Barcelone, a zatim i da je član reprezentacije Nizozemske.

Međutim, nekoliko dana kasnije nakon što se našao u centru pažnje zbog toga on je odlučio da vrati stari opis na Instagramu gdje ponovo piše da igra za Barcelonu i Nizozemsku.

Može biti slika sljedećeg: tekst "memphisdepay 1,664 Posts 13.4M Followers 925 Following Memphis Depay The Netherlands & FC Barcelona memphisdepay.com/shop"

No, španski mediji objavili su da je Depay to uradio dosta lukavo čisto kao marketinški potez koji mu je itekako uspio jer se njegov Instagram profil našao u centru pažnje nakon što su mnogi objavili da je mijenjao opis.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Katalonski Sport objavio je da je Depay to uradio čisto kako bi promovisao svoj modni brend, te je jedino link na njegov modni brend bio u opisu Instagram profila.

Sve špekulacije oko mogućeg odlaska Depay je itekako lukavo iskoristio i svojim potezom samo je dodatno skrenuo pažnju na ono što mu je bitno.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Panjina
2 5
Benz
Cime se sve bave ovi propaliteti iz uefalone
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti