Zoran Kvržić potpisao novi ugovor sa Rijekom
Foto: NK Rijeka

Ostaje još tri godine

Zoran Kvržić potpisao novi ugovor sa Rijekom

Reprezentativac BiH Zoran Kvržić potpisom novog ugovora riješio je sve dileme oko svoje budućnosti.

U posljednje vrijeme ovaj 31-godišnji fudbaler pruža odlične partije u dresu Rijeke, što je rezultiralo natpisima da bi uskoro mogao otići, no on se vidi isključivo na Rujevici.

Tako je Kvržić već danas potpisao novi, izdažniji, ugovor s Rijekom prema kojem će za hrvatski tim nastupati još tri godine, s tim da postoji opcija i da saradnja bude produljena na još godinu dana.

"Hvala svima u klubu, od predsjednika do suigrača što su mi omogućili da produžim ugovor. Vjerujem da su oni zadovoljni, kao i ja. Najdraža utakmica? Ona protiv Stuttgarta, finala Kupa Hrvatske, ima tu puno dragih utakmica", ustvrdio je Kvržić nakon potpisa novog ugovora.

Zadovoljstvo nisu skrivali ni u samom klubu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Znamo svi koliko Zoran znači na terenu, ali i van njega. Želim mu puno sreće, da ga zdravlje posluži, i da nastavi kako igra proteklih godinu dana i da bude jedan od najboljih igrača u ligi", rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke.

Kvržić je u Rijeku stigao još 2013. godine, dosad je sakupio 165 nastupa uz 22 postignuta pogotka, a prethodnih godina okušao se još u Moldaviji, zatim Italiji.

Top Komentari

NKZ1922
Saradnja 'produljena'..... Copy-paste tekst...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi