15

Komentari (15)

King_Kenny
...Liverpool ne bira nego gazi redom ko god dodje,znaci potpuno mi je svejedno koga izvuku jer znam da ce taj nadrljati.
Goran86
City taman ako ih mozete pobjediti u LP upisite bodove u PL
Goran86
Real M vs Villareal Bayern vs Benfica Liverpol vs City At.Madrid vs Celzi Neka i engleski klubovic imaju sansu za prolaz
King_Kenny
@Goran86 ...prizeljkujes Benficu,ocekivano...Bayern samo njih i moze proci,eventualno Villareal,protiv ostalih nema sanse.
Goran86
E moj @King_Kenny opet si plitak...pa Liverpol ili City kad bi dobili Bayerna to znaci odma ispasti od Bayerna a ovako imaju sansu da jedan prodje sigurno u 1/2. A tamo neka im je bog na pomoci..
Amansio
Ma real je prekucao ovo na hard lvl kad je zizu bio izbacili psg, liverpul bajern i juve
Nele.
I niko nikad nije ni odbranio titulu a ovi triput uzeli za redom. KRALJEVI.
Adrian
City će Villareal il Benficu 100%.
Klicko
Benfica-real garant.Perez sredio već laganini
aladd0n
ja kao navijac reala bih volio Bayern ili City....odmah da rijesimo slijedeceg poslije PSG-a
axel42
Vidiš kako ste vi navijači Reala retardirani. Evo ja kao navijač Bayerna bih takodje želio Real ali iz tog razloga jer je to vrh vrhova u Evropi. Nema jače tekme i poštujem Real i nadam se dobroj utakmici a ne ko fol da to laganini rješimo. Dječiji fazoni!
ArminA
Evo recimo ja sam za to da Real dobije uvijek najteze protivnike, bas zbog ovih placljivaca sto kukaju na Real. Ako prodjes najjace i osvojis, znaci da si najbolji i to je to.
Tako je i ja kao navijac Bayerna bi volio Real, u Nadi da ce sudija bit neutralan. Pa nece valjda i trci put sudija izbacit Bayern i progurat Real.
Klicko
@LewanGolskiii sudija neutralan kad igra taj fašistički poluklub penal madrid???HAHAHHAHAHA pa sjeti se šta su sudije bajernu uradile zadnja dva puta kad su se sastali ova dva kluba
Pa na to i mislim
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.