Daily Mail o Zrinjskom pred večerašnju utakmicu: Sreća pa Modrić ne igra

Približili su navijačima iz Engleske bh. prvaka

Daily Mail o Zrinjskom pred večerašnju utakmicu: Sreća pa Modrić ne igra

Esmer Oštraković

Velika utakmica večeras očekuje ekipu Zrinjskog koja će od 21 sat igrati utakmicu u okviru 2. kola grupne faze Konferencijske lige. Protivnik je Aston Villa, a utakmica se igra u Engleskoj.

Zrinjski je u prvom kolu grupne faze iznenadio cijeli fudbalski svijet jer su uspjeli da ostvare pobjedu protiv AZ Alkmaara.

Podsjetimo, na toj utakmici klub iz Nizozemske na poluvremenu je imao prednost od tri gola razlike, ali su na kraju poraženi sa 4:3.

Iako Zrinjski ovu utakmicu dočekuje sa prvog mjesta na tabeli u svojoj grupi, svima je jasno da je Aston Villa veliki favorit.

O Zrinjskom je pisao i Dail Mail.

Oglasi

"Do prije nekoliko mjeseci navijači Aston Ville nisu ni znali ko je Zrinjski, ali ako spomenemo najslavnijeg bivšeg igrača ovog kluba bit će im jasno.

Sreća za Aston Villu je ta da Luka Moadrić neće biti dio ekipe Zrinjskog koja u četvrtak gostuje na Villa Parku.

Zvijezda Real Madrida zna koliko je važna bila njegova posudba u taj klub na putu ka vrhuncu na kojem je sada", piše Daily Mail.

Tu nije bio kraj onoga što su novinari iz Engleske imali da napišu.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

"Za Modrića se može tvrditi da je jedan od najboljih evropskih fudbalera svih vremena jer je osvojio praktično sve.

Aston Villa sada izgleda kao Tottenham u trenutku kada je Modrić došao u ovaj klub. Ambiciozan klub koji želi među elitu."

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Frane
Niti jedan drugi klub u BiH nema osvajača zlatne lopte. O bijeli bijeli anđeli najbolji ste najbolji.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti