Zrinjski će na svom terenu ponovo igrati u večernjem terminu
Foto: HŠK Zrinjski/Facebook

Završeni radovi na reflektorima

Zrinjski će na svom terenu ponovo igrati u večernjem terminu

E. Čaušević

HŠK Zrinjski je u proteklom periodu radio na zamjeni reflektora zbog čega su domaće mečeve igrali u dnevnim terminima.

Plemići su bili primorani da poboljšaju rasvjetu na svom stadionu, te su to uspjeli uraditi u kratkom roku. Zrinjski je prethodne mečeve igrao u dnevnim terminima Pod Bijelim brijegom, ali već od 16. kola Premijer lige BiH će se to promijeniti.

Zrinjski u 16. kolu na svom terenu dočekuje Tuzla City i ova utakmica će prema svemu sudeći biti odigrana u večernjem terminu kako bi Plemići predstavili nove reflektore.

"Stadion HŠK Zrinjski dobio je novu reflektorsku rasvjetu koja je danas prvi put testirana, a u narednim danima slijede daljnja testiranja te precizno pozicioniranje svih reflektorskih tijela kako bi sve bilo spremno za utakmicu 16. kola HŠK Zrinjski - FK Tuzla City", saopštili su iz mostarskog kluba.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KlaCkaLica11
Politicki projekat HDZ-a nastao u Muđugorju 1992 inat klub!
12 3
starmac
Dobro.I zamjena reflektora nakon koristenja od 25 godina je neko ulaganje.Ha,ha,ha
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi