Šok u Mostaru, ali da li su sudije u VAR sobi donijele ispravnu odluku

Zrinjski gubi

Šok u Mostaru, ali da li su sudije u VAR sobi donijele ispravnu odluku

Esmer Oštraković

Ekipa Zrinjskog, iako je bila dosta bolji protivnik u prvom poluvremenu sada ima rezultatski zaostatak protiv Slovana.

Naime, nije Zrinjski baš na sjajan način otvorio drugo poluvrijeme utakmice protiv Slovana, te su gosti stigli do vodstva.

Igrala se 53. minuta kada su gosti postigli gol. Strijelac je bio Zuberu.

Zanimljivo je i to da se gol nekoliko minuta gledao u VAR sobi zbog potencijalnog prekršaja nad odbrambenim igračem Zrinjskog.

Ipak, sudija smatra da prekršaja nije bilo, te je na kraju priznao gol gostiju koji sada imaju prednost od 1:0.

Gol možete pogledati OVDJE.

Oglasi

Kada je riječ o prvom poluvremenu Zrinjski je bio bolji, ali nisu uspjeli da dođu do prednosti.

U 13. minuti prva šansa za Zrinjski, ali Ćuže iz trka šutira preko gola. Potom Čanađija u 17. minuti šutira s distance, Borjan brani, a Kiš na odbojenoj lopti ipak u ofsajd zamci.

Tek u 32. minuti prvi pokušaj Slovaka, kada je Zuber šutirao glavom preko gola Marića, pa je ostalo 0:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Interesantno, najbolji strijelac Zrinjskog Nemanja Bilbija ostao je na klupi, ali mogao bi u nastavku dobiti priliku za igru.

Zrinjski je jučer saznao i potencijalne protivnike u 3. pretkolu. Biti će to bolji iz dvomeča Sheriff - Maccabi Haifa, dok će u slučaju ispadanja evropski put nastaviti u Evropskoj ligi protiv poraženog iz dvomeča Breidablik - Copenhagen.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...kakav prekrsaj,ja ne znam sta su onoliko gledali,covjek ga nadskocio i zabio gol,a ovaj kad je vidio sta se desilo,zalegao i odglumio da je bio neki kontakt,lezi frajer,ne mice,kao da ga je zaklao...klasicna ujkanska posla...
6 4
Chupy
Gol cist kao suza, ne znam sta je gledano uopće!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi