Bilbija: Još smo živi i u igri za Evropu

Zrinjski bolji od Krupe

Bilbija: Još smo živi i u igri za Evropu

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog na svom terenu danas su pobijedili Krupu sa 3:1.

Plemići su došli do veoma važna tri boda u borbi za Evropu, dok ekipi Krupe u preostala dva kola preostaje grčevita borba za opstanak.

Jedan od bolji na terenu danas je bio Nemanja Bilbija koji je uspio zabiti jedan pogodak iz penala, a zanimljivo da je dvedesetak minuta prije toga promašio još jedan penal.

Bilbija je nakon utakmice u razgovoru za SportSport.ba otkrio svoje utiske.

"Iz našeg ugla igrača i trenera jedna jako zahtjevna i teška utakmica nakon četiri meča gdje nismo pobijedili, možda smo trebali uzeti neke bodove da to izgleda drugačije na tabeli. Morali smo ovu utakmicu pobijediti da imamo taj priključak za Evropu, koliko čujem Sloboda - Široki i Tuzla City - Velež su obje 1:1 tako da još smo živi i igri dva kola prije kraja. Igramo do kraja", rekao je Bilbija.

Napadač Zrinjskog osvrnuo se na promašeni penal nakon kojeg je kasnije ponovo uzeo loptu u ruke i panenkom pogodio s bijele tačke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nisam puno razmišljao kada je bio penal da opet šutiram. Tako sam odlučio i na svu sreću pogodio sam".

Zrinjski je nakon ove pobjede došao na četvrto mjesto s 53 boda i ima dva boda manje od gradskog rivala Veleža koji je treći.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Njega treba vratiti u Sarajevo, mada mislim da je blizi Borcu
1 1
lalinjo
Eee moj Objektivni,daleko si ti od objektivnog...kad čovjek umre teško je drugima oko njega,e vidiš isto je i kad si glup
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti