Zrinjski rasprodao sve ulaznice za veliki spektakl

Slovan gostuje u Mostaru

Zrinjski rasprodao sve ulaznice za veliki spektakl

E. Škorić

HŠK Zrinjski u četvrtak u Mostaru dočekuje ekipu Slovana iz Bratislave u prvoj play-off utakmici Konferencijske lige.

Plemići su u prošloj rundi izbacili kazahstanski Tobol i već tada ostvarili historijski rezultat kada je ovaj klub u pitanju, a plasmanom u grupnu fazu Konferencijske lige postali bi prvi klub iz BiH koji je uspio to da napravi.

Slovan iz Bratislava je tim koji će u ovaj dvomeč ući kao favorit, ali u Mostaru imaju apsolutno pravo da se nadaju u "malo čudo" i u prolaz u grupnu fazu.

U četvrtak je važno odigrati dobra meč i ostvariti dobar rezultat pred revanš u Slovačkoj, a dva dana prije utakmice Zrinjski je objavio kako su sve ulaznice rasprodane.

Ulaznice su se mogle kupiti na dva mjesta: U Fan shopu Zrinjski i na Sjevernoj blagajni stadiona.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Susret Zrinjskog i Slovana igra se u četvrtak od 20 sati, a izabranici Sergeja Jakirovića definitivno će imati pravu podršku. Hoće li to na kraju biti dovoljno, ostaje nam da vidimo.

Očekuje se da na tribinama bude ukupno oko 5.000 gledatelja, uz jedan dio gostujućih navijača.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...puna podrska za Slovan,inace ne volim Slovake zbog onog pustanja gola Grckoj u kvalifikacijama,ali ovaj put sam svim srcem uz njih...
7 12
SarajFK
Sretno Zrinjskom. Oni su jedini nas klub koji ima neku viziju i znaju sta rade. Sve nas ostale trebalo bi pogasiti ukljucujuci i moje FK SARAJEVO koje vodi (ili vode) covjek/ljudi bez mozga i interezdzije!
8 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi