Zrinjski Šveđanima najavio pakao: Ovdje se igra po nekim drugim pravilima!

Pred revanš na Pecari

Zrinjski Šveđanima najavio pakao: Ovdje se igra po nekim drugim pravilima!

S. Mlaćo

Zrinjski će u četvrtak igrati revanš meč 3. pretkola Evropske lige protiv švedskog Malmoa.

Plemići su u prvom meču poraženi 3:0 i jasno je da im za prolaz dalje treba pravo čudo.

Ipak, ne predaju se.

Revanš se igra na Pecari u Širokom Brijegu, a iz Zrinjskog su na svom facebook profilu meč najavili na poseban način.

"Ovdje se igra po nekim drugim pravilima - ovdje se igra po našim pravilima. IGRAJ DO KRAJA!", objavili su iz Zrinjskog uz video atmosfere sa jedne od utakmica Zrinjskog na Pecari.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč na Pecari igra se sa početkom u 19 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rigel
Daj ba ne prosipajte se bezveze! Ima vas sve zajedno 5 hiljada, ukljucujuci i cace vam i dede koji navijaju za velez. Joj cirkusanata... Hahahha
8 1
Mirko
Dovoljno je proći kroz Mostar i vidjeti koliko je djece u dresovima i raznim majicama sa obilježjima Zrinje koji je bdw bio zabranjen pola stoljeća a koliko u dresovima velikog kluba sa tradicijom iz predgrađa!! Smjesni ste sa ovakvim komentarima ,čim se pomene Zrinja eto vas odmah.Kompleksi su čudo,a guzicce bi dali da vam je zaigrat u Europi.
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi