44

Komentari (44)

mido1921
Ne kontam ove debilske komentare. Gledao sam utakmicu i suđenje je bilo korektno. Ko god izgubi kriv mu sudija a ne njihovi igrači. Svaki put nije nam sudio penal!!! Pa ako znate pobijediti samo golovima iz penala, nemojte ni igrati.
bk123
Ako Bog da sad Sarajevu poklonit 3 boda
velez mo
bk123,jeste li ono opet posli da bijete nase igrace,koji ste fasisti majko moja
bk123
Neee niko nije posao na igrače pogrešne informacije imaš...meni je samo krivo što nakon 2,3 godine normalnih derbija sad opet dolazimo u situaciju stanja napetosti....ja sam obični navijač i kradje tih transparenta mi je bitna kao lanjski snjeg al da je bila hinjska i kao takva nepotrebna jest, i dovela je do eskalacije zbog koje će nažalost zažaliti možda najviše ti "moleri" al meni ovo stanje nije nimalo drago jer ljepo je bilo zadnje 2,3 godine bit na derbiju što tamo što vamo al vjerovati je da vrijeme radi za nas obične ljude
JedanIzMostara
Druze svaka tebi cast, ali postoje druge info iz prve ruke, krenulo se na igrače. Posto se nije uspjelo onda se nije krenulo kao. Pusti suplju...
bk123
Krenulo se na zaštitara kojih je snimao.....
samac
Peljto sudio domacinski onoliko lezanja plus izmjene on sam 3 min.ko da borcu sudi nesmije da zamjera domacinu e moj Peljto neradi se to tako.
velez mo
Imali smo svoje šanse nismo iskoristili,opet go iz nepažnje,oni nisu bili losiji zadnjih 6,7 godina.Sve u svemu dobro je,idemo uzeti Zvijezdu i Slogu.
Shaba
U Mostaru nestala 30 godisnja grupa Ultras. Zadnji put vidjeni na utakmici protiv Zvijezde 09. Od tada im se gubi svaki trag. Mole se svi gradjani i gradjanke ako ih vide da se jave u prostorije HŠK Zrinjski Mostar. Simptomaticno je sto se umjesto nestalih pojavila druga nepoznata grupa na derbiju sa Velezom pjevajuci pjesme nestalih Ultrasa. Osumnjiceni za njihov nestanak su navodno Red Army, koji su odali snimci izvrsenja ovog djela, kao i slike na kojima se nalaze obiljezja nestale grupe kao i sopstveno priznanje izvrsenja ovog djela. Sve ovo ukazuje na ono najgore. Grupa je ugasena. RIP Ultras , izrazavamo sucut HŠK Zrinjski kao i ostalim simpatizerima ovog kluba. Obavijestite ih da vise ne postoje, jer sramota je da su popusili sve transove a i dalje se furaju da se nije nista desilo.
bk123
Miraaaan budisti moleru....i obući se dobro -12 je vani
Shaba
Nisam budista. Nego reci mi kako se sad zovete? Znate li?Nultrasi? Putnici? Revizori/ Kontrolori? Il cekate jos da vam daju novo ime.
JedanIzMostara
Vozari se zovu, i svi vade mjesecne karte. Nema ti niko iz Mostara onde.
desnibocni
Hodaju po onoj stazi, prijete da se ne smije snimati ona šaka jada na tribini, sve seljaci okolo Mostara. Ukratko ****a.
user1690272632
Koja bola sreća 4 100% šanse Zrinjski propustio
BosanskaSvedska
Gospa nije mogla da dodze,pojavila se na piramidi u Visokom!
SonPen1946
Sto ste nervoznoi pijacari?
user1659566597
Fascinantno je da u svakoj objavi sport sporta komentarises nesto protiv veleza i nameces to "pijacari".......TASTATURA RATNIČE
AK16
Peljto dab..ogda umroo do kuće, jb.mo ti sve žensko u kući.
Rodjeni1985
Bravo Rodjeni za nas ste pobjednici !!!
Alenizmostara
Peljto smrade smetljarski. Cudis se sto ti na Areni Rođeni psuju, pa nisi bolje ni zaslužio.
SonPen1946
Evo kmecanja hahahaha
user1675926959
Velež došao bez gaća očekivano
avalkaB
Ultrasi bez transova također :D
reddevils1981
Hahahahhahaha a sto ga brat popisa i ugasio komentarom
user1659566597
Ahaahahahah popiso si se po njemu
pizaro01
Peljto -Velež 1:0
SonPen1946
O sudjenju poslije sezone, ali samo u institucijama saveza.
fare87
Poklopite se sad po usima, kada je Peljto povaljivao Sarajevo i pajdo mu musakrmak, vi se necete buniti, neka vas handre
Mostarac94
Pickasto da ne može ****astije ste odigrali Rođeni, svima plate smanjit
Ecosport
Nemoj zezat, bili su bolji Rođeni, neki igrači jesu podbacili, al jbg. Dvije stative, poništen čist go i nisu nam svirali penal. Oni iskoristili svoju šansu na početku, kasnije nas mogoi kaznit za stative, ali nisu, a onda mi njih nismo kaznili za one propuštene šanse i to je to. Šteta za neosvojen bod, a i atmosfera bi bila bolja.
Mostarac94
Brate da nije Osmana na golu imali bi oni 3:0/4:0 tako da pusti suplju, jedva dodju do gola i kad dodju ne znaju sta ce a u odbrani svaku tekmu 3-4 kardinalne greske
Ahdhsuab
Jesi li ti slijep?
user1696279735
Bravo peljto balijo
Daprav_box
Peljto kurvo kukavicka
SonPen1946
TRESI TRESI TRESI MREZU!!!!
user1696279735
hahahahaha pravi sarajlija, pod šaharom vam je i 93 najdraze bilo, ****m vam vijecnicu
desnibocni
Sestru i mater da pozdraviš. Obavezno.
Mostarac94
nije ovaj vidio sarajeva, škutor neki pusti debila
rodjeeni1922
ubice vas zeljo sutra ?
Ende
Glupane jedan samo zeljovci i brane peljtu jer je "njihov" ... gnjida korumpirana... Cinjenica da je produzio 3 minute govori dovoljno o njegovim namjerama u ovoj utakmici.
Daprav_box
Produzio 3 a samo valjanje igrača Zrinjskog 5-6 min plus izmjene minimalno trebalo 10 produziti
Ecosport
Ovaj sonpen je debil pitarski. Raspo se živ aBd.
Ende
Ako se neko predstavlja ovdje kao pitar, ne znaci da jeste... 95% pitara ne razmislja kao on i iz postovanja prema 95% korpusa, ne biste trebali ovako da pisete.. ali ok, vama na cast
SonPen1946
Pijacari malo nervozni. To pazar slab u vrapcicima bio danas?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.