28

Komentari (28)

enko
Deepy,pa velez igra tako kako je dudic dosao.
MethodMan
Dobro smo prošli... Idemo dalje sta ces ima jos puno da se igra
Adnanos
Sa ovakvim usranim timom pustili Kulasina u Borac leleeee
Adnanos
Neka stavi Gasala umjesto Zdunica. Neznam koji k.u gura ovog Zdunica. Kad vec gube neka igraju ovi sto ce imati koristi i klub i reprezentacija.
Adnanos
Imali bar omladinaca u Zelji?
Mackintosh
Nema veze za poraz. Bit ce bolje. Bitno je da smo na tablici ispred amidjinih isprdaka i mostarskih indijanaca
PRESEDAN
Kakve budale ovi Vase Miskinovi,otjeraše čovjeka kojeg je Vico na proljeće brutalno pokrao prvih 6 kola,bez love i navijača,niko ga nadigrao nije. Gore budale od nas
emanuelmacron
e moj zeljo lagano umires kao i sarajevo ,a imam gadan osjecaj i sloboda ,sta se desava niko nezna, ali mislim da je ovo sto dugo vec pgresna djeca treniraju fudbal obicni gradjani nemaju vise uslova da svojoj djeci obezbjede treninge,i onda ulijecu babina djeca koja jednostavno nisu za ovaj sport a guraju se tu.
VELEZ
Ja volim ovu drzavu.
user1594661629
Kako je igrao zeljo ..eto vidi se kako su im pomogli protiv posusjada pobjede..jadni seljo cekate sudbina celika ako bog da
Manager
Dobar je Zrinjski, ali je ipak igrao protiv skrpljenog Željezničara koji nije imao ni pripreme.
starigrad
Momentalno, Zrinjski najbolji. Al tek je početak. Vidjećemo šta će biti dalje. Sjetimo se prošlog prvenstva, dominacije Sarajeva, a kasnije dominacije vice i njegove gamadi
bk123
I večeras čist penal koji sudija nije mogao da ne vidi nije sudjen na 0 0.
Amel23
Ništa zanimljivo i očekivan poraz Željezničara...
Mladi željini nargilaši u borbi za opstanak
user1626536925
Oba Mostarska kluba su trenutno iznad ostalih po formi i pristupu za prvo mjesto ma da je jos rano Zeljo mora bolje
Darkwood
Ove godine Velez uzima I to je to. Ostali borba za 2 i 3 mjesto.
Deepy
Vidjet ćemo još. Ovaj Zrinjski je daleko od svega što je do sada bio. Nikad fizicki i motorički jači, presing igra većim dijelom utakmice, protivnici ne mogu iznijeti loptu. Ova fizička snaga i trka je neviđeno na terenima PL BiH do sad po meni.
TTV.KenyTB
Nema veze Željo,sve bude i prođe ti si vječan !
TTV.KenyTB
Klošari pucaju dislajkove pucali vam na kuće tako r3tardi mrtvi.
1946
Gubitnicki mentalitet
TTV.KenyTB
Gubitnički mentalitet podržati svoje i kad gube ? barem im ne ****mo familiju i ne prijetimo batinama u nekim slučajevima i batinamo kao vi ??
BogatiDijasporac
@1946 Mozemo kao ti vjerovati u Sci-Fi i tvrditi da cemo biti sampioni :)))
TTV.KenyTB
Koji sci fi o čemu pričaš jesi nadrogiran ? Godinama već podržavamo i znamo da nećemo ništa osvojiti,vi prva izgubljena kući ****te trenerima mrtve i djecu,dođe vam husref VAŠA legenda otrese vas ko šljivu ****te mu mrtvu mater sa tribina i hoćete da bijete čovjeka,nemoj mi ti pričati o sci fi molim te.
Rajvosa2019
Zrinjski momentalno spremniji i uigraniji od nas a i od Zelje ,doduse tek je pocela sezona- za 5,6 kola cemo vidjeti kako stvari stoje / vecerasnja pobjeda naravno zasluzena
BogatiDijasporac
Realno, slazem se 100%.
user1604155860
Ja pratim intezivno fudbal pedeset godina cini mi se da ZELJO nikad nije slabije igrao.Mislim da i Zeljo i Sarajevo nemaju dobrog trenera i da je greska sto j otjeran Osim i Musemic.
BogatiDijasporac
Trener je najmanji problem. Sustina Zeljinog problema je nekompetentnost kadra u kombinaciji sa lopovlukom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.