Policija na nogama u Mostaru: Huligani napali kadete Željezničara!
Foto: FK Željezničar

Incident u Hercegovini

Policija na nogama u Mostaru: Huligani napali kadete Željezničara!

E. Ganibegović

Danas se dogodio veliki incident u Mostaru. 

Mostarski huligani su prije početka susreta kadetskih ekipa Zrinjskog i Željezničara napali fudbalere gostiju iz Sarajeva.

Navodno su napali kadete Željezničara dok su gledali utakmicu pionirskih selekcija, a oglasili su se i iz Operativnog centra MUP-a HNK.

"Oko 12:45h grupa od desetak maskiranih osoba fizički je nasrnula na igrače iz Sarajeva. Tom prilikom povrijeđen je H.M. (2005.) iz Sarajeva", rekli su za portal Radiosarajevo.ba iz Operativnog centra MUP-a HNK.

Huligani su iskoristili nepažnju zaštitara i napravili incident, a o onda se razbježali u napoznatom pravcu.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Policija nastavlja istražne radnje kako bi rasvijetlila ovaj slučaj.

Top Komentari

Uranija
Kakvi bolesno zadojeni kreteni, djecu od 16-17 godina udarati po terenu. To je ta bolest koju po Mostaru forsiraju pojedinci.
21 1
starmac
O tom zlu vam MI pričamo odavno i nije ni prvi ni posljedni put da se napadaju igrači a nema kazne adekvatne.Samo kad im ide naruku nešto tad su mirni.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi