16

Komentari (16)

Shaba
E cuj napali kadete. Gledam i ne vjerujem... Kakvi su to debili, ni pioniri nisu sigurni.
starmac
O tom zlu vam MI pričamo odavno i nije ni prvi ni posljedni put da se napadaju igrači a nema kazne adekvatne.Samo kad im ide naruku nešto tad su mirni.
Ecosport
Evo onom ratislavu maticu, onom bolesniku, njegov omiljeni Svinjski napada njegove omiljene štrumpfove. *ebali mu i jedni i drugi mater mrtvu.
Lafac
Rastislav je menadžer koji pisa po klubovima u kojima nema interesa pa zato sada sere po Zelji
S30
Da li ovi maloumnici znaju s kakvim će strahom njihovi dječaci putovati u Sarajevo i koliko će njihovi roditelji brinuti dok se ne vrate kući. Ova utakmica će se za koju sedmicu opet igrati u Sarajevu i ovi dječaci mogu ispastati za djela ovih maloumnika koji samo vode računa o svojoj g...ci. Stvarno sramotno ponašanje pojedinaca dovodi lica koja nisu ništa kriva u opasnost. Samo se treba nadati da će maloumnici iz Sarajeva biti malo pametniji ili da će utakmica biti bolje osigurana.
Koba84
Valjda ste pametniji pa ih necete dirat.
Prazina
Ako vjeruješ u OSVETE, onda nema pomoći. Onda se možemo svetiti tvome pretku koji je slučajno kamenom ubio našeg pretka.
S30
Ti da si pročitao komentar, kao i tvoj kolega shvatili bi poentu. Ja u komentaru prizeljkujem da se nigdje I nikada ne dešavaju ovakve stvari, a to sto ste vi shvatili da ja želim da se svetim nekom to je stvarno smjesno. Al kako vidim po komentarima kako branite ove sto su ovo učinili i opravdavati vjervatno ste se pronašli kada sam rekao maloumnici.
S30
Jel stvarno misliš da branim nekog zato sto je iz Sarajeva?? Budala I paprati nece nikada nestat nego mi je samo zao djece koja prolaze i ubuduće će prolaziti ovakve stvari zbog pojedinaca. Da li to bio neko iz Mostara, Sarajeva ili Banja Luke sasvim je svejedno. Nije normalno da odrasla osoba prilazi maloljetniku na sportskoj manifestaciji i udara ili gura ili sta vec radi. Svako normalan bi osudio takav postupak. A vi se sami možete svrstati u normalne ili nenormalne.
S30
Sad kada dodju djeca Zrinskog u Sarajevo treba da se nadju još veće budale i da se svete djeci iz Mostara. Jel to očekuju ovi sto su napravili ovo. Boli njih briga za sve, da imaju bilo sta u glavi razmišljali bi o svojim dječacima koji će za koju sedmicu u Sarajevu. Vjerovatno se neće ništa desiti u Sarajevu, ali svi ti dječaci će putovati sa dozom straha i njihovi roditelji ce strepiti sve dok se ne vrate kući od mogućih posljedica koje krkani naprave.
Uranija
Kakvi bolesno zadojeni kreteni, djecu od 16-17 godina udarati po terenu. To je ta bolest koju po Mostaru forsiraju pojedinci.
zgembo.popuslic
Zato ne smiju maknut iz Mostara jer znaju da bi batine dobili. Lahko je na djeci glumit silu i to na svom terenu
Prazina
Zbog? Da se sankcionišu juniori Zrinjskog zato što je neki ludak prošao kraj osiguranja i odgurnuo igrača gostujućeg tima? Zašto ne piše da su igrači Zrinjskog pritrčali u pomoć kolegama?
Mostarac94
ma jel prazinaa, a kad je neki ludak usao u teren protiv borca onda je opravdano 6 tekma kazna Velezu e pa sad treba isto bar minus -9 bodova kad vec publike nema
enko
Prazina mozak ti je prazan do bola.pa normalno da treba klub drasticno kazniti.cuj odgurnuo,jesi to bio na utakmici.pa ako si frajer onda osudi ovo debilu jedan.kako vi uzp sve minimizirate.
Prazina
Idiote pa ako sam napisao LUDAK automatski sam i osudio. Nisam napisao neki fin momak.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.