Zvanično: Napoli doveo prvo pojačanje za narednu sezonu

Tonelli potpisao za Napoli

Zvanično: Napoli doveo prvo pojačanje za narednu sezonu

Endin Čaušević
Teme:

Predsjednik Napolija, Aurelio De Laurentiis, potvrdio je danas da je njegov klub doveo prvo pojačanje za narednu sezonu.

Italijanski mediji prenijeli su danas da je Napoli potvrdio da je dosadašnji štoper Empolija Lorenzo Tonelli potpisao za ovaj italijanski klub. Toneli je bio na meti mnogih ekipa iz Italije, ali na kraju se odlučio da potpiše za Napoli.

Toneli je prošle sedmice bio na ljekarskom pregledu u Napoliju, ali klub nakon toga nije dao nikakvu potvrdu o njegovom dolasku u Napulj. Ipak, De Laurentiis je danas na svom Twitter profilu postavio fotografiju sa Tonellijem, te mu poželio dobrodošlicu u novi klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj fudbaler je prvo pojačanje Napolija za narednu sezonu, a dobro je upoznat sa radom trenera Maurizija Sarrija s kojim je imao priliku sarađivati u Empoliju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti