Zvanično: Totti produžio ugovor s Romom

Ostaje u Romi još jednu sezonu

Zvanično: Totti produžio ugovor s Romom

Endin Čaušević

Legendarni fudbaler Rome, Francesco Totti, danas je zvanično potpisao novi ugovor sa rimskom ekipom.

Saga oko potpisa novogo ugovor Tottija danas je napokon završena jer je kapiten produžio svoj ugovor. Iako se govorilo da bi Totti mogao napustiti Romu čelnici ovog kluba nisu mogli dozvoliti da legenda napusti Olimpico.

"Zvanično je, Francesco Totti je produžio svoj ugovor i nosit će dres Rome još naredne sezone. Ovo je biti 25. sezona za legendu našeg kluba u dresu Rome", potvrdili su iz kluba.

Totti se oglasio odmah nakon toga, te je izjavio da je presretan što će i naredne sezone igrati u najdražem dresu.

"Stvarno sam želio ovaj ugovor i ovo je ostvarenje mojih snova. Uvijek sam se nadao da ću početi i završiti svoju karijeru u Romi. Tako će i biti", rekao je Totti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Totti je u dosadašnjem dijelu karijere odigrao 758 utakmica u dresu Rome i postigao je 304 gola. Debitovao je za Vučicu 4. septembra 1994. godine protiv Foggije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi