Ipak nije korona: Zvezdu "napao" stomačni virus
FOTO - EPA

Odgođen meč sa Voždovcem

Ipak nije korona: Zvezdu "napao" stomačni virus

A. Beganović

Iako se u prvi mah činilo da je koronavirus "pokosio" Crvenu zvezdu, naknadno je utvrđeno da se radi o stomačnom virusu.

Duel Crvene zvezde i Voždovca koji se trebao igrati večeras, odgođen je zbog zdravstvenih problema nekoliko fudbalera aktuelnog srbijanskog prvaka.

Čak desotorica fudbalera prijavili su probleme, a najgore je prošao iskusni golman Milan Borjan koji je završio u bolnici.

Aktuelni srbijasnki prvak je zbog novonastale situacije juče zatražio odgodu prvenstvenog susreta sa Voždovcem. Njihov zahtjev je usvojen, a iz Zvezde su se oglasili i zvaničnim saopštenjem.

"Desetorica igrača, od kojih dva golmana imali su prethodnih dana problem sa pomenutim virusom, dok su trojica van stroja zbog povrede, te zbog toga klub smatra da je bilo prirodno i očekivano da se meč odloži.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Naš klub je prikupio svu potrebnu dokumentaciju i poslao Zajednici Superlige koja je prihvatila zahtjev za odlaganje. Nadamo se da će se ubrzo situacija popraviti i da ćemo već za meč sa Novim Pazarom konsolidovati redove i da će fudbaleri spremno dočekati taj duel, a naš medicinski tim čini maksimalne napore da se to i desi", istakli su iz Zvezde.

Crvena zvezda trenutno je drugoplasirana na tabeli sa 20 sovojenih bodova. Dva više na svom kontu ima Partizan.

Top Komentari

zevs
cuj stomacni virus, zar postoji još neka zaraza osim korone
2 0
delibasic_armin01
Da partizanu fali toliko igraca igrala bi se opet tekma zvezdi u srbiji se stima ko sada borcu kod nas
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti