Zvezda prodala skoro 30.000 karti, a igra pred praznim tribinama

Problemi za Zvezdu

Zvezda prodala skoro 30.000 karti, a igra pred praznim tribinama

E. Škorić

Odluka UEFA-e uveliko je poremetila planove Crvenoj zvezdi, koja je očekivala spektakl u šesnaestini finala Evropske lige.

U Zvezdi se nadaju paklenim mečevima s Moskovljanima, a očekivala se puna Marakana, pa je klub već prodao 28.000 ulaznica.

I tu ništa ne bi bilo neobično i ne bi se moglo okarakterisati kao vijest da nije UEFA danas, prema navodima brojnih dobro obaviještenih srbijanskih medija, izrekla kaznu zbog toga što su navijači veličali ratnog zločinca Ratka Mladića.

UEFA je zabranila Zvezdi prisustvo publike u susretu šesnaestine finala Evropske protiv CSKA, a stadion se uveliko rasprodao...

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Direktor Zvezde Zvezdan Terzić najavio je žalbu, a zanimljivo da je Partizan, koji se tereti za iste prekršaje, dobio samo novčanu kaznu od 30.000 eura.

Top Komentari

infinity2612
E neka majku vam vasu cetnicku...hebo vam zlocinac majku
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi