Zvezda se oglasila na Twitteru nakon današnjih dešavanja na prelazu Jarinje

Nisu mogli doći do Zvečana

Zvezda se oglasila na Twitteru nakon današnjih dešavanja na prelazu Jarinje

E. Čaušević

Fudbaleri Crvene zvezde danas su trebali igrati meč šesnaestine finala Kupa Srbije u gostima protiv Trepče, ali je meč odgođen.

Utakmica se trebala igrati u Zvečanu, ali vlasti Kosova nisu dopustile igračima prvaka Srbije da pređu na njihov teritoriji. Igrači i navijači su ostalina prelazu Jarinje, te je bilo jasno da od meča s Trepčom nema ništa.

Autobus u kojem su bili igrači Zvezde pokušali su proći pored prelaza Jarinje, ali s suprotne strane su ih čekali specijalci koji su imali dozvolu od kosovske vlasti za hapšenje svih članova Zvezde.

Na kraju je odlučeno da se utakmica neće igrati u Zvečanu, te će biti odigrana sutra u Staroj Pazovi. Nakon svega i beogradski klub se oglasio na svom zvaničnom Twitter nalogu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Crveno-belima nije bio dozvoljen ulazak na Kosovo i Metohiju. Utakmica protiv Trepče igra se sutra u 15 časova u Staroj Pazovi", poručili su iz Zvezde.

Promo

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Nije to Bosna pa da može ući 10tine autobusa sa četnicima prema Višegradu a niko ih ne smije ni zaustavit a kamoli pretrest.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi