Zvezda uspjela sniziti cijenu, na Marakanu stiže španski napadač
Foto: Superleaguegreece.net

Pedro Conde uskoro u crveno-bijelom dresu

Zvezda uspjela sniziti cijenu, na Marakanu stiže španski napadač

Iako su se u Crvenoj zvezdi nadali da će uspjeti dogovoriti posudbu sa kineskim Jiangsu Suningom i tako vratiti sjajnog Richmonda Boakyea u crveno-bijeli dres, od toga neće biti ništa.

Kineski klub je odlučio ipak ne poslati Boaykea na posudbu nazad u Zvezdu, pa su u beogradsom klubu krenuli u potragu za alternativnim pojačanjem u napadu.

Danas je nekoliko srbijanskih medija prenijelo navode iz Grčke da je Zvezda uspjela pronaći i dogovoriti novo pojačanje u napadu, a riječ je o španskom fudbaleru Pedru Condeu.

Ovaj 30-godišnji napadač bi na Marakanu trebao stići iz redova grčke PAS Giannine koja je prvobitno za njegov transfer od Zvezde tražila oko 800.000 eura. Ipak, navodno je beogradski klub uspio sniziti njegovu cijenu, pa će Conde u Beograd preseliti za 600.000 eura.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Pedro Conde je većinu karijere proveo u španskim niželigašima, a u PAS Gianninu je stigao na ljeto 2016. godine iz Meride.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije