Zvijezda Real Madrida otkrila saigračima: Idem u Manchester United

Lucas napušta Kraljeve?

Zvijezda Real Madrida otkrila saigračima: Idem u Manchester United

E. Čaušević

Sezona u evropskim ligama lagano ulazi u samu završnicu, a zavjesa će se spustiti spektaklom u Kijevu gdje će Real Madrid i Liverpool igrati finale Lige prvaka.

Zinedine Zidane i Real Madrid imaju sezonu za zaborav što se tiče takmičenja u Španiji, ali su uspjeli da sve to spase plasmanom u finale Lige prvaka. Dvostruki uzastopni prvak Evrope juriša na odbranu titule, ali pored sebe imaju veoma neugodni Liverpool.

Sigurno je da u Real Madridu već lagano razmišljaju o narednoj sezoni, a špakulacija oko navodnih transfera igrača ovog kluba nikada ne fali. Ovaj put na meti španskih medija našao se Lucas Vazquez za kojeg mnogi tvrde da će ovog ljeta promijeniti klub.

Diario Gol je objavio danas da Zidane nije baš zadovoljan igrama ovog igrača iako je Lucas zaista imao dosta prilike za igru. Navodno, on je svjestan da se neće tako lako izboriti za mjesto u prvom timu, te je odlučio da sreću potraži u nekom drugom klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako pišu mediji na Pirinejima Lucas je već otkrio svojim saigračima da će napustiti kraljevski klub na kraju sezone, a navodno im je poručio da je već sve dogovorio s Manchester Unitedom. On s Realom ima ugovor do ljeta 2021. godine i bit će zanimljivo vidjeti da li će od ljeta biti član Crvenih đavola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi