Misimović spušta loptu na zemlju: "Sve u redu, predao je za pasoš"
Foto: D. Kurbegović & EPA - Denis Huseinbašić bi ipak trebao igrati za Bosnu i Hercegovinu.

Direktor A reprezentacije BiH

Misimović spušta loptu na zemlju: "Sve u redu, predao je za pasoš"

E. Ganibegović

Danas je U21 reprezentacija Njemačke objavila spisak na kojem se nalazi i ime Denisa Huseinbašića kojeg bh. navijači žele u našoj reprezentaciji. Zvjezdan Misimović se javio za SportSport.ba i spustio loptu na zemlju.

Denis Huseinbašić je fudbaler čije se ime u posljednje vrijeme dosta proteže po medijima i to s pravom zbog njegovih sjajnih nastupa za njemački Köln.

Dugo se povezuje i s reprezentacijom Bosne i Hercegovine, no danas je U-21 reprezentacija Njemačke objavila spisak na kojem se našlo i njegovo ime i prezime.

[twitter]https://twitter.com/FuenfMackStefan/status/1591049946244841473?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1591049946244841473%7Ctwgr%5E4ac0abe69a5ba91ccbe57c9ab049c1ae14237e5c%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fsportsport.ba%2Ffudbal%2Fdenis-huseinbasic-njemacka-reprezentacija-poziv-koln%2F438128[/twitter]

Njemačka će igrati meč s Italijom 19. novembra u Anconi i bit će to prilika za Denisa da debituje u dresu "Elfa", no i dalje se svi nadamo da će na kraju zaigrati u A selekciji našeg tima.

Zbog toga smo kontaktirali direktora naše reprezentacije Zvjezdana Misimovića koji je, po običaju, odmah odgovorio na naš poziv i dao ohrabrujuću izjavu.

Oglasi

Nedavno si izjavio da je Denis Huseibašić naš, a danas je dobio poziv u U-21 seelekciju Njemačke. Je li došlo do nekih promjena u međuvremenu ili ipak stoji da će igrati za naš A tim?

"Sve u redu, nemam drugu informaciju. U kontaktu sam s njim i imao sam informaciju da će dobiti poziv za Njemačku."

Dakle, i dalje stoji da je naš?

"Predao je za pasoš."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kao i uvijek, Miske kratko i jasno. Ono što naredno očekuje fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine jesu kvalifikacije za EURO koje počinju u martu domaćim duelom protiv Islanda.

Nadamo da će selektor, bio to Petev ili neko drugi, pružiti šansu i Huseinbašiću, te da nećemo izgubiti još jednog mladog fudbalera.

Top Komentari

FahroKonjHodzic
ovice nam bas pomoc njiha je izbubo beogradski partizan u obije utakmice jos jedan hadalj kojice dolazit da zvalja hurmasice i hamburgere na okupljanjima
0 13
Brazuka
Vicin potrcko nismo te zaboravili majmune
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi