Ahmet Pašalić: Moramo ostati skromni, a mojim momcima bih dao jedan savjet

Trener KK Bosna Royal

Ahmet Pašalić: Moramo ostati skromni, a mojim momcima bih dao jedan savjet

E. Škorić

U Živinicama je odigran derbi 5. kola A1 lige između Ibu Spartansa i Bosne Royal, koja je na kraju slavila sa 75:62.

Bosna je ovom pobjedom zauzela vrh tabele, ali imat će u narednom kolu direktan okršaj sa jednim od glavnih kandidata u borbi za titulu, ekipom Goražda i to u gostima.

"Utakmica nije bila lagana kao što rezultat na kraju pokazuje. Mlada ekipa Spartansa je puna energije. Igrali su dobro tih 30 minuta, ali znali smo da smo bolje fizički spremni, da imamo veću rotaciju i da ćemo imati veće šanse za pobjedu kako vrijeme bude odmicalo", kazao je trener Bosne Royal Ahmet Pašalić za SportSport.ba, pa je dodao:

"Čestitao bih momcima na pobjedi, ali samo jedan sajvet: Ono što ne smije da se desi jeste da glavama pođemo u visine. Moramo da ostanemo skromni, da nastavimo trenirati i raditi. Čeka nas bitna utakmica u Goraždu, ali idemo im pomrsiti račune".

Može li Bosna nazad u Premijer ligu?

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

"Može", samouvjereno je odgovorio Pašalić.

Promo

Top Komentari

GMOkokoshka
Naprijed Bosno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti