Odigrao najbolju utakmicu u nacionalnom dresu pa poručio: Pred ovakvom publikom...

Lazić nakon pobjede

Odigrao najbolju utakmicu u nacionalnom dresu pa poručio: Pred ovakvom publikom...

Eldar Ganibegović

Košarkaši Bosne i Hercegovine upisali su veliku pobjedu večeras u Skenderiji.

U šestom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Skenderiji je pala Bugarska rezultatom 76:73.

Drugi najbolji pojedinac u našim redovima bio je Aleksandar Lazić koji je odigrao možda i svoju najbolju utakmicu u najdražem dresu. 

Ubacio je 14 poena uz tri skoka i jednu asistenciju, a nakon meča nije krio oduševljenje.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Pred ovakvom publikom i atmosferom ostvarili smo jako važnu pobjedu i prezadovoljan sam. Poslije velike borbe, pogotovo oni su imali jako dobro šutersko veče, jako bitna pobjeda. Izborili smo je svi kao ekipa. Očekivanja su da će ovo biti jako ozbiljnija ekipa i kvalitetnija i više pobjeda", rekao je Lazić nakon meča.

Bosna i Hercegovina je tako ovaj krug kvalifikacija završila s omjerom od tri pobjede i tri poraza i prošla u narednu fazu.

Top Komentari

Klicko
Zašto su četNici u reprezentaciji??
0 26
Kladionicar_iz_mira
Aleksandar Lazic, bosanski sin. Bravo majstore!!
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi