5

Komentari (5)

Zubandan
LeBron unistava svoju reputaciju, imidz NBA lige. Penzonisi se vise *****cino stara. Jases na staroj slavi nisi ni za runja,al te sudije vole. Lakersi su vazda bili mamine maze NBA lige.
King_Kenny
...iskreno,ja sam se iznenadio i sto su ga iskljucili...da nije publika onako zagalamila kada je vidjela u dvorani na ekranu onaj namjeran udarac,ne bi on nikakvu kaznu ni dobio...dno dna od lige.
user1582456981
Mozda je bio najbolji al sad igra momak iz slovenije i on je najbolji, Luka doncic dame i gospodo...
Zeromalzinho
Ovo smeće od takmičenja netreba gledati dok ne počne play off jer u regularnoj sezoni bude 10 utakmica koje imaju neki naboj i takmičarski karakter, ostalo se svodi na šutanje trica od loga na nepostavljenu odbranu za što bi "Žoc" slomio obije ruke svom igraču....
vedin
NBA je sve gora i gora. Najbitnjje je postalo nabijanje lične statistike. Dovoljno je da pogledaš da jedan Jordan ima 28 tripl-dablova, a pojedinci to sada prave za jednu sezonu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.