Amerikancu preko supruge stižu prijetnje turskih navijača: Reci mu da će biti ubijen za tri dana

"Da, u Rusiji smo..."

Amerikancu preko supruge stižu prijetnje turskih navijača: Reci mu da će biti ubijen za tri dana

Sinoć je moskovski CSKA na svom parketu u derbiju 28. kola Eurolige savladao Fenerbahče sa 70:68.

Tako je drugoplasirana pobijedila prvoplasiranu ekipu Eurolige, a CSKA je do pobjede vodio sjajni Will Clyburn sa 16 poena i osam skokova.

Razljutio je Clyburn svojom partijom, očigledno, navijače Fenera, pa mu je nakon utakmce stigla i ozbiljna prijetnja.

Naime, njegovoj supruzi je na Instagram stigla poruka sljedećeg sadržaja: "Reci svome mužu da će biti ubijen za tri dana. Uz dužno poštovanje, Cakirbeyli porodica... I da, u Rusiji smo. Ti i tvoj porodica ćete biti sigurni, ne brini. Iako Clyburnu nije ostalo još puno".

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Clyburn je screenshot ove poruke postavio na društvene mreže i apelovao na Euroligu i Fenerbahče da nešto urade po ovom pitanju.

Top Komentari

AjdinVL
Cakirbejli je porodica iz serije Srce mafije, ovo je vjerovatno poruka nekog dečka koji se nafurao na tu seriju, ali s obzirom na današnje stanje u svijetu svaku prijetnju treba shvatati ozbiljno.
1 0
Sanska_Prangija
Usro se ko vjeverca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti