Apachi su najjači: Ovakvo navijanje se ne sreće često

Navijači iz Srebrenika postavljaju zadatke

Apachi su najjači: Ovakvo navijanje se ne sreće često

M. Šljivak

Košarkaši Gradine pobijedili su zenički Čelik (108:97) u prvom meču finala A1 lige, a do trijumfa su uz kvalitetnu igru došli i zahvaljujući navijačima.

Popularni Apachi, vatrena navijačka skupina iz Srebrenika koja bodri sportske klubove iz ovog grada i večeras je bila zaista od velike pomoći.

Njihova pjesma i navijanje nosili su košarkaše Gradine do velikog trijumfa i tim iz Srebrenika se nalazi na korak od plasmana u Premijer ligu.

Ovakvo navijanje se ne sreće često na košarkaškim parketima. Među najboljim timovima BiH, ali i Evrope, ovakva atmosfera se može vidjeti samo u pojedinim gradovima.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Apachi su najjači...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi