Bajić: Mnogo je sujete, pojedinci su se digli iznad tima

Trener Igokee nakon poraza od Cibone

Bajić: Mnogo je sujete, pojedinci su se digli iznad tima

Igokea je u premijernom meču 21. kola regionalne ABA lige doživjela poraz.

Aleksandrovčani su na svom terenu ugostili Cibonu, a na kraju viđeno je blijedo izdanje izabranika Dragana Bajića koji su od gostiju iz Zagreba poraženi rezultatom 97:84.

Porazom je Igokea propustila priliku da kolo prije kraja lige i teoretski izbjegne baraž i osigura osmo mjesto na tabeli.

"Čestitam Ciboni na zasluženoj pobjedi. Kako smo krenuli u sezoni, jako loše, tako smo i završili sezonu. Upozoravao sam kroz treninge da neće biti lako, međutim nisam uspio. Mnogo toga mi se ne sviđa u mom timu, mnogo je nezadovoljstva, mnogo sujete i to nije dobra stvar. Nedopustivo je da ovakve uslove imaju igrači, a da imaju ovakav odnos prema igri, pojedinci su se postavili iznad tima. Nadam se da će sve dobro završiti po nas. ", kazao je trener Dragan Bajić nakon meča, pa dodao:

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Što se tiče utakmice, mnogo dekoncentracije u odbrani. Teško je pobijediti bilo koji tim koji da 17 trojki, ali nedopustivo je da Cibona napravi deset skokova u napadu i da da 17 poena iz drugog posjeda."

Najefikasniji u timu Igokee bili su Marko Tomas i Sava Lešić sa po 15 poena.

Top Komentari

Ante G.
Od ovog covjeka do sada samo sam cuo da pljuje po vlastitom timu. Godinama unazad. A ono kazu da svako govori samo o sebi... Sve vise vjerujem u to.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi