Barać nakon pobjede: Imali smo težak put, stigli smo sat vremena prije utakmice i to se vidjelo

Trener Igokee kao komentar nakon meča protiv OKK Spars

Barać nakon pobjede: Imali smo težak put, stigli smo sat vremena prije utakmice i to se vidjelo

S. Pašalić

Igokea je večeras slavila u gostima kod OKK Spars sa 73:68 u okviru 3. kola prvenstva BiH.

Gosti su odigrali drugi meč u dva dana, a trener Marko Barać je istakao da je upravo zbog toga njegov tim odigrao i nešto slabije od očekivanog.

"Ono što je večeras bila naša najveća slabost jeste što smo mi stigli sat vremena pred utakmicu nakon osam sati puta iz Beograda. Sinoć je odigrana jako teška utakmica u Železniku sa negativnim ishodom i nakon toga težak put koji je dijelom vjerovatno uticao na to da u prvom poluvremenu ta energija ne bude dovoljno izražena kakva je potrebna kada se igra u gostima"

"Sparsi su ekipa koje je fizički onako prilično dominantna, iskazuju kroz jako dobar skok, posebno u napadu. Tim dijelom sigurno ne mogu da budem zadovoljan i to su neke stvari koje se ponavljaju unazad ne toliko dugo, ali već drugu utakmicu i moramo na tome da radimo..."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi