6

Komentari (6)

user1666374721
Može umjesto Loje doci i Jordan ali mi nemamo ekipe, imamo možda 3igracice koje mogu proci, one 3koje su sinoc postigle najviše koseva, sve ostalo je katastrofa slabo, one teško pogode slobodno bacanje, sinoc su pogodile 10 od 100 pokušaja u cemu su makedonske kudikamo bolje.
amircoralic
Lojo nema ni znanja ni taktike a kamoli mozga za ovu funkciju.Sve dok je tu nama nema napretka
user1582456981
Napokon da isto neko misli kao i ja
realista1982
U Svakom sportu kod nas ista priča,izgubili od slabijeg i pričamo kako ćemo sigurno pobijediti boljeg... Moramo promijeniti pristup kod djece dok je vrijeme,i okaniti se price važno je učestvovati jer SAMO JE VAŽNO POBJEĐIVATI!!! U startu se prave greške u koracima.
tarchi
Sve dok se ovaj konj Lojo ne otjera, ne treba da pišete više o ženskoj košarkaškoj reprezentaciji.
Samosloboda.forzajuve
Kakva glupost .. izugubit cemo od Njemacke 30 razlike min.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.