Bivši selektor BiH žestoko napao Rađu nakon debakla Hrvatske: On da priča o redu, radu i disciplini
Aleksandar Petrović smatra Dinu Rađu sa loše stanje u hrvatskoj košarci

Ne stišavaju se strasti nakon katastrofalnih rezultata Hrvatske u kvalifikacijama za SP

Bivši selektor BiH žestoko napao Rađu nakon debakla Hrvatske: On da priča o redu, radu i disciplini

S. Pašalić

Košarkaška reprezentacija Hrvatske nije se uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo u Kini.

Hrvatska je odigrala jako loše u kvalifikacijama u grupi gdje su još bile reprezentacije Litvanije, Italije, Poljske, Mađarske i Holandije.

Na kraju kvalifikacija je Hrvatska završila na pretposljednjem petom mjestu u grupi sa samo 4 pobjede i 8 poraza, a posebno bolan poraz je bio u zadnjem kolu od Mađarske 84:65.

Nakon toga su se mnogi bivši i sadašnji igrači, te mnogi treneri oglasili i izrazili svoje nezadovoljstvo zbog katastrofalnih rezultata.

Posljednji u nizu je bio i nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine Aco Petrović koji je žestoko isprozivao Dinu Rađu.

"Stručni savjet kao takav ne postoji. Postoji samo predsjednik Stručnog savjeta koji gotovo autonomno donosi sve odluke. Radi se o Dini Rađi. On mi je svojevremeno rekao: 'OK, ti si taj'", rekao je Aco Petrović, a zatim je nastavio:

"Instalirao je Skelina, nakon početna dva prozora brzo ga je maknuo pa instalirao Anzulovića. Nakon što Anzulović podnese izvještaj, odnosno nakon što se vidi hoće li Cedevita igrati Euroligu ili ne, Anzulović će dobiti otkaz i netko novi, čitajte između redaka, dobit će u ruke reprezentaciju Hrvatske", dodao je Petrović.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Tri zadnje Rađine odluke su pogrešne. Tri od tri, nakon što je prethodno 10 godina devastirao Split, više nema dovoljno kvalitetnih referenci da radi taj posao koji ovog trenutka obavlja", nastavio je bivši selektor Bosne i Hercegovine.

"Red, rad i disciplina, to je govorio Rađa. Taj isti Rađa koji se 1998. za kvalifikacijsku utakmicu u Slavonskom Brodu pripremao tako što je spavao u hotelu s pet zvjezdica u Zagrebu te svaki dan autom išao na trening. Je li to red rad i disciplina?" završio je Petrović.

Top Komentari

Prazina
Tako je Aco legendo. Rađa je najveći prodavač magle
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti