Bjelica: Poslije SAD-a imamo najbolju reprezentaciju na svijetu

Srbijanski košarkaš

Bjelica: Poslije SAD-a imamo najbolju reprezentaciju na svijetu

Srbijanski košarkaš Nemanja Bjelica poručio je u razgovoru za Trend Basket kako smatra da Srbija poslije Sjedinjenih Američkih Država ima najbolju reprezentaciju na svijetu.

Podsjetimo, ovog ljeta ćemo imati priliku da gledamo Mundobasket u Kini, a Srbija će svakako biti jedan od favorita za medalju.

Bjelica poručuje da će sigurno igrati u Kini.

"Naravno da ću igrati u Kini, svi žele da igraju na velikom takmičenju i uzbuđen sam. Prije toga su nam ostale dvije utakmice. Ako budemo svi najbolji igrači, mislim da možemo napraviti velik rezultat. Ako budemo svi zdravi, mislim da poslije SAD-a imamo najbolju reprezentaciju na svijetu. Imamo također i grupu mladih igrača koji dolaze, bit će zabavno", rekao je Bjelica.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Inače, Mundobasket je na rasporedu od 31. augusta do 15. septembra ove godine.

Top Komentari

Svojprisebi
човек добро збори немој да сте не реални
0 8
AMKO
Umom hurcu ste vi najbolji
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi